Aikuisurheiluliiton vuoden 2022 maailmantilastot julkaistu

26.1.2023

World master athletics (WMA) maailman tilastot vuodelta 2022 on julkaistu.

Raahen Vesan urheilijoista Ilkka Kontinaho sijoittui sarjassa M55 maailmantilastossa toiselle (2.) sijalle tuloksellaan 57.32 , jonka hän heitti  Tampereen MM-kisoissa. Kisan voittaja Wilhelm Payer on tilaston ykkönen Tampereen kisojen voittotuloksellaan 58.33. Suomen tilastossa Kontinaho täten on luonnollisesti ykkönen.

Markus Tornberg löytyy oman ikäluokkansa M40 sijalta 30. tuloksellaan 380, jolla hän sijoittui Tampereen MM-kisoissa pronssille. Markus sijoittuu Suomen tilastossa kolmannelle sijalle. Tilaston kärki on Mikael Westo tuloksella 500.

Karoliina sijoittui kesällä Tampereella M40 sarjan maastojuoksun joukkuekisassa hopealle ja yksilökisassa pronssille.
Karoliina Kellola on omassa sarjassaan M40  5000 metrin juoksussa sijalla 137. ajallaan 20:53.08.