Aikuisten juoksukoulu

Tervetuloa hankkimaan kestävyyttä, nopeutta, uusia ennätyksiä ja lenkkikavereita !


* * * * * * *

Tietoa tulevista treeneistä


Harjoitukset jatkuvat helmikuun loppuun Ariina-Areenalla Raahen Vesan vuorolla lauantaisin klo 14-15.

Jos on oikein hyvä keli ulkona, niin sitten sovitaan erikseen whatsapp-ryhmässä muutoksesta.

Hallille voi tulla "kylmiltään" tai lämmitelleenä, mutta aina tehdään jonkin verran alkulämmittelyjä.  Tunnin settiin kuuluu  koordinaatioita + liikkuvuuden parantamista sekä erilaisia vetoja (lyhyitä, pitkiä, siltä väliltä).

Menneet treenit

20.1. Verryttelyt + koordinaatiot + "jalkapäivän lihaskunto"

13.1. Verryttelyt + koordinaatiot, 4 x 3min vetoja 3min palautuksella

16.12. Vauhdikkaita 80m ja 150m vetoja pitkillä palautuksilla Emmin vanavedessä

9.12. Ariina-Areena koordinaatiot, liikkuvuus/venyttelyt, 3 x 3 min pitkät vedot 3min palautus max 30 alle max sykkeen

18.11. Tutustumislenkki Jätinkierroksen reittiin Jylhänharjun maisemissa

11.11. Ariina-Areena koordinaatiot, liikkuvuus/venyttelyt, lyhyitä kiihdytysvetoja 

4.11. Ariina-Areena koordinaatiot, liikkuvuus/venyttelyt, lyhyitä kiihdytysvetoja

28.10. Hummastinvaara 15km

14.10. klo 10.30 - 12.00 Hiihtomaja.  Alkulämmittelyt, koordinaatiot, Porrastreeni

7.10. klo 10.30 - 12.00 Hiihtomaja.  Alkulämmittelyt, koordinaatiot, Porrastreeni

22.9. klo 17.30 - 19.00 Koivuluoto. Alkulämmittelyt, koordinaatiot, 2 x 4 x 200 m nousujohteisesti kävelypalautus ja sarjojen välissä 5min. Loppuverryttely + vähän liikkuvuutta parantavia liikkeitä.

15.9. klo 17.30 - 19.00 Kokoonnutaan Koivuluodon urheilukentällä, sieltä juosten Pikkulahden ulkokuntosalille, jossa kiertoharjoittelua. Loppuverryttely takaisin Koivuluotoon.  

8.9. klo 17.30 - 19.00 Kokoonnutaan Koivuluodon urheilukentällä. Lämmittelyt + juoksikoordinaatiot. 4 x 200 m kävelypalautuksella nousujohteisesti viimeinen veto nopein. Loppuverryttely + vähän liikkuvuutta parantavia liikkeitä.


* * * * * * *

Raahen Vesan juoksukoulu on suunnattu aikuisille ja nuorille, jotka haluavat kehittyä juoksijoina ja harjoitella yhdessä.  

Kerran viikossa kokoonnumme yhteistreeneihin, joissa harjoitellaan jotain sellaista, joka yleensä jää omatoimilenkkeilijältä tekemättä, kuten esimerkiksi vauhtikestävyysharjoittelua (lyhyitä ja pitkiä vetoja), juoksukoordinaatioita, mäkijuoksua, juoksijan lajiomaista voimaharjoittelua sekä liikkuvuutta jne. Lisäksi testaamme erilaisia lenkkireittejä peruslenkkien muodossa. Viikon muut treenit kannattaakin rytmittää siten, että yhteistreenissä olet hyvissä voimin: ei ole jalat kipeänä, eikä mieli maassa :) 

Huomaathan, että juoksukoulussa treenaat omalla vastuulla, seuran puolesta ei ole vakuutus voimassa. Mukaan pääset seuran jäsenmaksun hinnalla. Harjoitusten suunnittelusta vastaavat seuran valmentajat. 

Treenien ajasta paikasta sovitaan tarkemmin WhatsApp-ryhmässä (tämän sivun lisäksi) ja vaihtelevasti myös seuran some-kanavilla. Jos olet kiinnostunut, voit olla yhteydessä Hannuun sähköpostitse  hannu.syrjapalo(at)juttupaja.com tai viestillä seuran some-kanavien kautta.

Yhteisharjoituksissa kokeillaan monenlaista treeniä. Tässä menossa  kaikille mieluinen villasukkajuoksu !