Käytämme ryhmiin ilmoittautumisissa Suomisport-palvelua

2.9.2023

Seurassamme on käytössä  Suomisport, jonka avulla ryhmiin ilmoittautuminen, niihin liittyvien maksujen maksaminen ja  ryhmien tiedottaminen hoituvat helposti. Suomisportin avulla varmistamme myös, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. 

Jotta Suomisport käyttösi  ja ilmoittautuminen ryhmiin on sujuvaa, pyydämme teitä huolehtimaan seuraavat asiat kuntoon jo ajoissa ennen ilmoittautumisajan alkamista:

  1. Lataa Suomisportin mobiilisovellus ja luo oma Sporttitili (jos sinulla ei sitä jo ennestään ole): Tarvitset sovellusta varten puhelinnumeron, joka voit vastaanottaa tekstiviestejä, sillä kirjautuminen tapahtuu aina tekstiviestillä saapuvan kertakäyttöisen numerokoodin avulla. 
    Sovellus ohjaa Sporttitilin luomisessa askel askeleelta.
  2. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata mobiilisovellusta, voit luoda Sporttitilin netissä menemällä osoitteeseen https://www.suomisport.fi > Kirjaudu > lisää sähköposti tai puhelinnumero > lähetä minulle kertakirjautumiskoodi. Tämän jälkeen palvelu ohjaa oman Sporttitilin luontiin.

Mikä on Sporttitili? Jokainen seuran jäsen, ja alaikäisen huoltaja, tarvitsee oman Sporttitilin. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Suomisportin käyttö alkaa aina omalta Sporttitililtä, johon kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Salasanaa ei ole, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Henkilö kirjautuu aina omalle tililleen, josta lähtee käyttämään palveluita omasta tai jonkun toisen puolesta (esim. huollettava tai oma lapsi)


Kun olet luonut itsellesi sporttitilin olet valmis ilmoittamaan lapsesi talven ryhmiin ilmoittautumisajan alkaessa. Tarkempi ohje ilmoittaumiseen Suomisportissa löytyy  tästä  (kohdasta 1:14 alkaen).